Frankfurterki w boczku

Posted by

Dosyć fajna potrawa z rusztu na śniadanie, choć nie koniecznie, może też być fajną przekąską do piwa wieczorem. Kiełbaski owijamy plastrami surowego boczku, by nam się nie rozwijały możemy spiąc je przełamaną na pół wykałaczką. Tylko przy jedzeniu należy pamiętać, by wykałaczki wyciągnąć. Gotowe zawijasy grillujemy nad żarem, aż boczek się zarumieni.

Dodał:

Irek Jozwik

Chcesz dodać ty swój przepis ? Zaprezentuj go na Grupie Biwakowej a pojawi się i tutaj – https://www.facebook.com/groups/grupabiwakowa/

Wszystkie zdjęcia, oraz przepisy na tej stronie i w Grupie Biwakowej na Facebooku są chronione prawem autorskim. Kopiowanie, wykorzystywanie tylko za zgodą redakcji i autorów prezentacji.

Wszystkie zdjęcia, oraz opisy miejsc na tej stronie i w Grupie Biwakowej na Facebooku są chronione prawem autorskim. Kopiowanie, wykorzystywanie tylko za zgodą redakcji i autorów prezentacji.

ZAINSTALUJ NASZĄ APLIKACJĘ

Android iOS

Leave a Reply