Pieczarki z mozzarellą

Posted by

Proste i szybkie danie na grilla i ognisko. Potrzebujemy duże pieczarki grillowe, ser mozzarella, pomidory, sól, pieprz i zioła prowansalskie lub bazylia wedle upodobań. Pieczarki wypełniamy startą mozzarellą i pomidorami. Najlepiej koktajlowe przekrojone na pół lub ćwiartki. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami i grillujemy z jednej strony aż do momentu roztopienia sera. Warto to robić nad dużym żarem, by ser się szybko stopił a pieczarka nie wysuszyła.

Dodał:

Irek Jozwik

Wszystkie zdjęcia, oraz przepisy na tej stronie i w Grupie Biwakowej na Facebooku są chronione prawem autorskim. Kopiowanie, wykorzystywanie tylko za zgodą redakcji i autorów prezentacji.

Wszystkie zdjęcia, oraz opisy miejsc na tej stronie i w Grupie Biwakowej na Facebooku są chronione prawem autorskim. Kopiowanie, wykorzystywanie tylko za zgodą redakcji i autorów prezentacji.

ZAINSTALUJ NASZĄ APLIKACJĘ

Android iOS

Leave a Reply